Esküvős, lakodalmi táncos videók

Összegyűjtöttünk pár esküvős, lakodalmas táncos videót a nagyvilágból amelyeket ötletek merítésére bátran ajánlunk minden esküvőre készülő párnak.

Jó szórakozást!

Tánciskolánk esküvői táncok (nyitótánc, gyertyafénykeringő, menyecske tánc, menyasszony tánc, lakodalmi meglepetés tánc)  tanításával kapcsolatban az Esküvői táncoktatás menüpontban.

Read more

Lakodalom videók

 1. Kezdésnek Cascada – Everytime we touch zenéjére készült a menyecske és a koszorúslányok tánca, egy végtelenül egyszerű tánckoreográfiával.

 2. Nagy népszerűségnek örvend Micheal Jackson – Thriller zenéje, melyre a következő klipben láthatunk egy lakodalmi meglepetés táncot. (Dicséretes megoldásnak tartom a tánc indítását, tényleg meglepetés! – a szerk.)
  / Micheal Jackson – Thriller /

 3. Most lássunk egy videót ahol az újdonsült pár, és a kísérőik együtt táncolnak el egy show tánc koreográfiát a lakodalomban.
  / Timbaland – The Way I Are /

 4. Egy különc, ugyanakkor kreatív megoldást láthatunk, amit érdemes mindenképpen megnézni.
  (már csak a szórakozás végett is)

 5. A következő páros a nyitótánc után úgy döntött meghódítja a tomboló násznépet egy forró salsa, show tánc bemutatóval.
  / Dirty dancing /

 6. Show táncok után következzen egy komoly bécsi keringős menyasszony tánc.

 7. Esküvői nyitótánccal indul a műsor(bécsi keringő), majd átmegy meglepetéstáncba.
  / Evolution of dance /

Érdekesség

Végezetül találtam egy érdekes videót mely az eljegyzett pár bemutatását tűzte ki célul. Egy nagyon érdekes, néha paródia szerű összevágás az életükről film formájában. Hasonló akár lakodalomba is készíthető vetítésre.

Az itt összegyűjtött videók az internetről lettek összegyűjtve, a felvételekhez a RubinDance tánciskolának nincsen köze.