Blog Archives

Gyerekek, Felnőttek, Jegyesek ! Nektek!

Esküvőre készültök?? Indul 8 alkalmas tánctanfolyamunk melyen kapásból 7-féle táncot tanulhattok, mindegyiket koreográfiával, és rengeteg hasznos tanáccsal hogyan és miképpen adhatjátok elő úgy, hogy azt a közönség is ámulatba esve, a lehető legnagyobb szájat tátva nézhesse végig 🙂 -> Esküvői tánctanfolyam

Tagged with: , , , , , , , , ,
Posted in Esküvői táncoktatás, Hirek, tánctanfolyam

Esküvős jegyes oktatás!

Kedves Jelentkezők, Látogatók! Ha nem gyakoroltál eleget és bizonytalan vagy! Külön órára is van lehetőségetek! Egyszerű a meg oldás hívd Krekuska Ferencet 0620 344 45 75 EZ A BIZTOS MEG OLDÁS! Részletek az esküvői tánctanfolyammal kapcsolatban Jelentkezés a tanfolyamra!

Tagged with: , , , ,
Posted in Esküvői táncoktatás, Hirek

Esküvői tánctanfolyam elindult! Kezdő tánctanfolyam kezdése eltolva!

Esküvői tánctanfolyam sikeresen elindult a múlt héten. Mindkét csoportba akad még hely, így aki szeretna csatlakozni az két hétig megteheti. Jelentkezni a helyszínen, az óra időpontjában lehet. Kezdő tánctanfolyam kezdését Február 20ra eltoltuk, várjuk jelentkezésüket!

Tagged with: , ,
Posted in Hirek

Esküvői tánctanfolyam indul!!

A Február 03.-ra meghirdetett Esküvői tánctanfolyamok elindulnak!! A csoportokba van még szabad hely, így a helyszínen is lehet jelentkezni az óra előtt! Részletek az órarendben itt RubinDance

Tagged with: , ,
Posted in Hirek

Esküvői tánctanfolyam ár változás!

Az esküvői tánctanfolyam teljes ára 9900 Ft/fő/8 alkalom -ról módosítva lett 8500 Ft/fő/8 alkalom -ra, a kedvezményes ár 9 450 Ft/fő/8 alkalom -ról 8000 Ft/fő/8 alkalom -ra változott. Megértésüket köszönjük!

Tagged with: , , , ,
Posted in Hirek
Kapcsolat
  • RubinDance Táncsport Egyesület
  • Krekuska Ferenc
  • +36 20/344-4575
  • Hétköznap: 11-14 óráig