Gyermek táncoktatás

A gyerekek a tánctanfolyamon megismerkedhetnek a latin, standard és divattáncok csodálatos világával, a zenével, a ritmussal, a tánc szeretetével.. Megtanulhatnak csoportban dolgozni, játékos körülmények közt, szórakozva, ismerkedhetnek, barátságot köthetnek, kipihenhetik a iskolából adódó fáradalmakat.

A latin, és divattáncok világába kalauzoljuk el őket, ahol sok játékos és mókás mozdulattal találkozhatnak, illetve nagyszerű vidám dallamok, zenék segítenek kikapcsolódni. Korosztályt illetően a határt 7-14 évig húztuk meg, természetesen +-1 év is még belefér. A csoportot min. 8 fővel tudjuk vállalni így ez a minimum létszám, a maximum a terem kapacitása miatt 32 fő. (Jelentkezési sorrend alapján választunk.)

Gyerekeknek idővel fellépési lehetőséget is tudunk biztosítani, hogy megmutathassák magukat, illetve kipróbálhassák képességeiket közönség előtt.

Számunkra az a fontos, hogy a gyerekek magukhoz mérten fejlődhessenek, és bontakozhassanak ki, családias, barátságos légkörben, saját korosztályukban, és ismerhessék meg saját képességeiket.

Végül, de nem utolsó sorban szeretném megosztani Önökkel hogy legfőbb célunk a tánc szeretetének, örömének, és szépségének továbbadása, megosztása, hogy a jövőnek is lehessen része benne, okozhasson annyi örömet mint okoz nekünk, mindennap.

Gyermek tánctanfolyam

Junior és gyerek kezdő társastánc tanfolyam:  Október  11.-én (péntek) Órák időpontjai: Péntek 18-19-ig

                   Várjuk azokat a gyermekeket akik szeretnének táncolni, lehet csatlakozni a csoporthoz!

                   Táncórák helyszíne: Budapest, IX. kerület, Bakáts tér 12. Bakáts Téri Ének-Zenei Általános Iskola                                                                                                                     (megközelítés)

                   Bérlet ára: 5 900ft

Gyermek tánctanfolyam létszáma, minimum: 8 fő, Maximum: 32 fő !

Online jelentkezés!