Esküvős, lakodalmi táncos videók II. felvonás

Read more

Megjött az új rész! Ismét összegyűjtöttünk pár esküvői táncos videó felvételt a nagyvilágból, szintén az ötletek, és a szórakozás érdekében! Bátran ajánljuk megtekintésre minden esküvőre készülő párnak, és látogatónak!

Jó szórakozást!

Tánciskolánk esküvői táncok (nyitótánc, gyertyafénykeringő, menyecske tánc, menyasszony tánc, lakodalmi meglepetés tánc)  tanításával kapcsolatban az Esküvői táncoktatás menüpontban olvashat.


Azt hittem a macis meglepetéstánc (a pár macinak öltözött) után már nem találkozok előadással ahol a menyasszony és a férj is álarcot húztak, de tévedtem! Íme a bizonyíték!

 

Egy őrült szám, egy őrült páros (a jó értelemben). A tánc felért egy testnevelés órával, 5 percbe.

 

Most egy jól összekomponált nyolc perc következik! A pár mellett, a koszorúslányok és a fiúk is szerepet kapnak. Van benne lassú keringő, egy kis “You are the one that i want”, majd “Eye of the tiger”, végül egy csipetnyi Jacko és még egy kettő általam nem ismert szám.

 

Egy olyan klipp következik mely nagyon megosztja a véleményeket, mert még nagyon erős az újdonság ereje. Jill és Kevin úgy gondolták hogy meghitt séta helyett egy fehőtlenül szabad táncolással mennek az oltár elé. J+K Wedding.

 

Majd megjelent a videó paródiája is, kicsit módosítva a történetet

 

Végül, de nem utolsó sorban Will Smith egyik filmjének záró akkordját osztanám meg veletek, mert rengeteg jó figura van benne. Aki nem ismeri “A randiguru” című filmről van szó.

Az itt összegyűjtött videók az internetről lettek összegyűjtve, a felvételekhez a RubinDance tánciskolának nincsen köze.